Styling

INRX PAKETERAR DEN PERFEKTA LÖSNINGEN FÖR DIG 
Med vår kunskap och kapacitet kan vi styla allt från den lilla lägenheten till den STORA villan. Vi har stort sortiment rekvisita och möbler , allt från det klassiska , industriella till designmöbler.

 

HOMESTYLING VID BOSTADSFÖRSÄLJNING

Det första intrycket av din bostad är enormt viktigt vid en försäljning. Genom att paketera och presentera din bostad rätt  maximerar vi din bostadsaffär.

Målet för oss är öka priset på din bostad genom att lyfta fram alla fördelar med bostaden och  anpassa stylingen efter rätt målgrupp, väcker vi  många köpares intresse. Vi skapar en miljö som inbjuder köparen  till att mentalt flytta in redan vid visningen .

Pris: från 299kr/kvm upp till 100 kvm

över 100 kvm offert.

 

KONSULTATION
Den här tjänsten passar dig som vill ha övergripande råd för hur du ska kunna maximera din bostads potential inför försäljningen. En av våra erfarna stylister besöker dig och går tillsammans med dig igenom hela bostaden. Vi tittar på allt från möblering till små detaljer och ger tips och lösningar för att maximera din bostads potential. Stylisten ger råd och du som säljare antecknar. Detta tar ca 1 timma max 2 timmar vid större bostad.

Pris: 2900 kr

 

FLYTTSTÄDNING

När allt är flyttat och klart vill  du lägga all  energi i din nya bostad, då kvarstår flyttstädningen. Med vår mångåriga erfarenhet och vårt kompetenta städteam , utför vi en korrekt flyttstädning och fönsterputs  enligt alla regler och lämnar er bostad skinande ren till köparen.

Pris: Offert (fördelaktig  Skattereduktion med  50%  på hela beloppet. Städredskap och städmaterial ingår i priset.

När du väljer Styling och Flyttstädning utför VI besiktning av flyttstädningen tillsammans med köparen vid  tillträde. 

 

 

I samband med försäljningen av din bostad får du dra för följande utgifter

• Konsultation och fotografering
• ommöblering
• lån eller hyra av möbler, mattor, konst, gardiner etc. under visningen
• tillfällig magasinering av möbler och annat bohag

Copyright © 2024 INRX Inredningsexperterna i Lindome AB | Design av Merreklam
×